10 OctEssentiële accessoires voor een avondjurk

Formele gebeurtenissen zijn het perfecte excuus voor een vrouw om zich te opgedoft. Meisjes krijgen de kans om hun kasten, snuffelen openen door de jungle van de kleren hebben, halen herinneringen op de oude stukken die ze hebben en opnieuw het achterste deel, waar ze ‘s avonds jurken kan vinden.

Samen met de avondjurken, een ander ding om naar uit te kijken als je op het punt om de formele partijen aanwezig zijn of gebeurtenissen zijn de accessoires. Accessoires zijn van vitaal belang bij het invullen van de perfecte look. Ze geven leven aan de jurk en maken de persoon meer opvallen. Het maakt de avondjurken mengen meer aan de gelegenheid. Een vrouw kan zichzelf kijken gespannen, preppy, elegant of chic gewoon door het verkrijgen van de juiste accessoires om te gaan met de outfit. Echter, net als in dressing up, is er ook een iets riep over accessorizing. Niemand wil de dame die elke accessoire kan ze eventueel dragen droeg zijn.

avondjurk

Avondjurken van Bridesire

Voor elke avond of formele gelegenheid, er een bepaald soort blik worden getrokken. Normaal gesproken is de elegante look. Immers, zijn jullie dames het niet dragen van die lange avondjurken voor niets. Ja, je wilt komen als in elkaar gezet, strak, maar toch uniek. Overweeg scripties onmisbare accessoires als je je look voor de speciale gebeurtenis te voltooien.

hoofddeksel

In de meeste formele, ‘s avonds evenementen, zijn er twee soorten kapsels te gaan voor. Een daarvan is de up doen, en de andere is de grote sluizen. Welke stijl je ook kiest, kunt u als minimaal hoofddeksel te gebruiken als je kunt. Voor sommige avondjurken, heb je geen behoefte aan een te gebruiken op alle! Nou ja, voor de belangrijkste reden van op te vallen, kan men nog steeds zet een clip aan de zijkant van het hoofd, alleen maar om een beetje accent te geven. Als je haar is gebonden in een paardenstaart, probeer dan een lint op de gebonden gebied, of zet het rond het hoofd, zodat het eruit zou zien als hoofdband. Kortom, de “less is more” geldt voor het kapsel.

oorbellen

Deze stukken kunnen kijken klein en onopvallend, maar soms, het is alle accessoires die je nodig hebt om samen te trekken uit een verklaring met de avondjurken. Men kan ervoor kiezen om te gaan met de oorbellen, of de bungelende type. Oorknopjes zijn goed als je leunt op de eenvoudigere look. Deze zijn beter gedragen als het haar valt net over je schouders, of als je krullen van je haar. Je wilt niet te worden afgeleid door uw oorbellen verstrikt te raken in je lokken tijdens het evenement. Aan de andere kant, bungelend (of kroonluchter) oorbellen goed gaat met up doen stijl, omdat de accessoires krijgen de kans om zich te laten zien, vooral wanneer ze zijn extra lang (of moet het extra zwaar?). Afhankelijk van uw stemming, kunt u nog steeds kiezen welke soort je wilt up koppelen met de jurk die je draagt​​.

Oorbellen zijn de gebruikelijke buit in oorbellen. Deze baby’s gaan met alle soorten van avondjurken en cocktailjurken.

ketting

Een van de meest voorkomende versleten avondjurken is het type strapless, wat zou betekenen kettingen zijn voor sommige feesten! Deze accessoires, afhankelijk van wat het ontwerp je draagt​​, zijn showstoppers de meeste van de tijd. Verklaringen af ​​te leggen, terwijl de presentatie van uw lieve schouders, nek en borst.

Zoals oorbellen, parelkettingen zijn veteranen als het gaat om het afstemmen van de avond jurken in je kast. Ze zijn eenvoudig, maar toch elegant.

Kettingen kan ofwel het type choker te zijn, maar dat is bijna niet gedragen in formele gelegenheden. Een andere is de standaard lengte van de kettingen die eraf vallen gewoon recht boven de borst gebied. En ongewoon voor ‘s avonds zaken, is er de lange streng kettingen als “chic” is de look die u zoekt.

armband

Arm snoepjes worden gebruikt, hetzij terloops of formeel, dus het is een beetje lastig te trekken uit een elegante look als je de verkeerde armbanden. Voor avondjurken, goud of zilver zijn goede weddenschappen, en zijn veilig. Bij het ​​dragen van lange mouwen avondjurken, probeer op de eenvoudigste degenen, zodat ze niet veer de aandacht weg van het algemene ontwerp van de jurk.

Experimenteren met armbanden is goed met strapless of mouwloze jurken. Daar heb je die blote armen te pronken, is het tijd om wat arm feest naar binnen. Gewoon een beetje moeite in het vermijden van echt volumineuze armbanden, zodat u de hippie-vibe in plaats van de chique uitstraling niet geven.

ring

Naast vers gemanicuurde nagels, kunnen dames ook voor kiezen om een ring te dragen (soms, ringen) om te gaan met de avondjurken. Eenvoudige ringen, of degenen met een juweeltje, zijn oke, zolang het maar past bij de outfit. Maar nogmaals, altijd een tweede blik als je ouder bent dan nu gebruik van accessoires. Een of twee ringen vallen nog onder de elegante look.

portemonnee

Met behulp van de juiste tas voor een evenement draagt ​​veel bij het invullen van die stijl, hand in hand met avondjurken. Want het is een van de accessoires die het meest worden blootgesteld omdat je vast te houden aan het de hele nacht, is het het beste om de juiste match met de jurk te vinden. Het is helemaal niet nodig dat de tas en de jurk zijn van dezelfde kleur. Eigenlijk zou er niet vleiend voor de jurk, als voor de zak. Beide hun doel zullen gewoon verdwijnen.

Formele evenementen vragen om koppelingen, wat betekent dat je moet weg stash die vastgebonden zakken voor de nacht. Ja, je zou worden geklemd (vandaar het woord) aan om het voor de rest van de partij, maar de ingetogen blik zal er de hele tijd. Bij het kiezen van de juiste koppeling te gebruiken, overweeg dan de avondjurk die je hebt. Als de avondjurken je hebt het erg druk in prints of details, in evenwicht te brengen met een eenvoudige koppeling. In contrast, maken de tas staan ​​voor u wanneer uw jurk straalt eenvoud. Nogmaals, zich bewust zijn van overboord gaan.

Het maakt niet uit welke gebeurtenis u deelneemt, zorgen er altijd voor dat de koppeling je gaat voor alle girly benodigdheden die u nodig hebt voor de nacht kan dragen. Laat niet de accessoires en de avondjurken lijden. Omdat het een meisje, is het logisch dat je denkt dat je een hele hoop andere dingen nodig, maar beperken tot de telefoon, weefsel, een poeder en lippenstift voor retoucheren en een ontsmettingsmiddel. De rest, kan je ze laten wachten in de auto voor een paar uur.

Experimenteren is de sleutel tot het vinden van de perfecte look voor een evenement. Zoals steeds vermeld, niet bundelen op alle accessoires kunt u uw handen op. Geef kans voor de avondjurken te schitteren door, meid! Accessoires moeten er zijn om de hele look te ondersteunen, niet overnemen van de look. Immers, het is de tijd om ‘s avonds jurken om uit te komen en neem de schijnwerpers.

Laat uw persoonlijkheid zien met de accessoires die u kiest. Zorg ervoor dat je comfortabel mee zijn, en gewoon genieten van de avond!

No comments

Place your comment

Please fill your data and comment below.
Name
Email
Website
Your comment