04 JulBruiloft kleur trends voor 2014

Al zijn we maar een paar maanden in 2013, veel van onze bruiden en bruidegoms zijn al bezig met het plannen van hun bruiloft voor 2014 … En aangezien een bruiloft kleurenschema een van de eerste beslissingen voordat andere regelingen moeten zijn, dachten we dat we delen wat onze drukke-bee voorspellers voorspellen zal zijn de heetste en meest gewilde bruiloft kleur trends van 2014.

wedding-colours

De consensus? Er is geen twijfel dat 2014 bruiloften zeer kleurrijk zal zijn!

Blues kan weer regeren als een van de meest voorkomende kleuren bruiloften ‘. De “kleur van vertrouwen” heeft opgedaan in populariteit in de afgelopen jaren in de kleuren blauw-groen, wintertaling, pauw, en turquoise, maar we verwachten meer monochromatische schema’s van mid-tone blues in 2014 bruiloften zien.

Gezien de populariteit van outdoor bruiloften en groeiende belangen in duurzaamheid en natuur, wordt groen leidt ook in de charts. Traditionele paletten van avocado en bleke-kruid geïnspireerd chartreuse zal populair blijven, maar verwacht mint, wiens populariteit is omhooggeschoten voor 2013 bruiloften-om een ​​aantal ernstige liefde te krijgen.

Sunbaked tinten zal ook het voortouw nemen tijdens de 2014 bruiloft seizoen. Cool rood gestaag terrein verliezen aan degenen met warme, gele ondertonen. Sinaasappels worden steeds meer en meer op de voorgrond, en geel is de afgelopen jaren bracht het schommelen van de wereld van accentkleuren en toont geen tekenen van vertraging.

De meest voorspelde variëteiten van roze zijn meer geavanceerde versies van de framboos en “ballerina” roze zullen we veel zien in bruiloften dit jaar. Volgend jaar zal bruiden en bruidegoms bieden meer mixen van magenta met bleker roze, het creëren van wat we als een elegante blush zou beschrijven.

Grijs is de hoeksteen van een eclectisch design … divers met zowel warm of koel combinaties; de kleur leent voor unieke patronen, die nog duidelijker bij 2014 bruiloften zijn. Het zit zij aan zij zeer goed met een caleidoscoop van vloekende kleuren, die ongetwijfeld zullen promenade de start-en landingsbanen en de bruiloften in 2014. En zoals paars is een stap terug in 2014 uit zijn immense populariteit in de afgelopen jaren, is het nog zal gevonden worden doorschemeren in andere kleuren zoals grijs.

Kortom, 2014 zal de helderste, meest verzadigde bruiloften seizoen hebben we nog gezien heb. Niet alleen zal diep, geconcentreerd kleuren te nemen de schijnwerpers, maar ze zullen ook worden afgezet tegen andere levendige kleuren. 2.014 huwelijken zal intense kleuren, onverwachte combinaties in texturen en patronen, knippen zelfs + plak gekte verfraaien ..

No comments

Place your comment

Please fill your data and comment below.
Name
Email
Website
Your comment